Manifest

Sí al Futur és un projecte format per socis i sòcies del FC Barcelona que treballen per fer realitat un Club modern, obert, transparent i participatiu amb un model de gestió que es fonamenta en els lideratges contrastats i compartits on la meritocràcia, la professionalitat, l’experiència i el talent són la principal premisa per recuperar l’excel·lència.

Volem garantir que el model de propietat no canviarà i que els socis i sòcies del Barça tindran un paper més rellevant. Som una nova generació de culers que per responsabilitat fan un pas endavant per promoure canvis en el govern la institució, que té la convicció i la il·lusió transformar el Club de la seva vida, la millor herència dels seus avis i pares.

Mirem el futur amb optimisme però vivim el present amb preocupació. Pensem que avui el Club pateix una crisi esportiva, institucional, econòmica i social per la mala gestió dels darrers anys. I que les improvisacions i formes de fer l’actual Junta directiva només han fet que empitjorar. Cal un canvi i cal començar el més aviat possible.

En l’hora greu que ara es troba el FC Barcelona, Sí al Futur fa una crida a tots aquells socis i sòcies, aficionats i seguidors del Barça, a sumar-se per impulsar un projecte d’unitat, transversal i divers, per fer realitat el canvi que necessita el Club. Com més siguem més pressió sentiran els responsables actuals i més força tindrem per canviar allò que no funciona. Sortim de la crisi que ens ha dut la mala gestió i portem el Barça al lloc que li pertoca.

Suma't i digues Sí al Futur!

Uneix-te!